Frida Fahrman

Kanal 5
Välj kategori

breaking news!

 

bN

mama

Nu har en vecka gått och som ni ser och märker har bloggen hittat hem på en ny plattform hos Mama. Framöver kommer vi således inte ha några bloggar kvar här på Kanal5Mode, men de kommer ligga kvar här en tid så att ni kan kika in i arkiven. Jag jobbar kvar på Kanal5, så det är endast bloggen som genomgår en förändring, allt annat är precis som vanligt. Jag hoppas att ni följer med mig, mitt liv och min blogg till den nya adressen.

//Frida

tyngdlös

Frida Fahrman 31 Mar 17.42

bild-121

bild-123

bild-120

DSC_9137

 

Jag hade fått ett par ledtrådar innan och på vägen dit. Jag fasade mer och mer för vad det kanske skulle kunna tänkas vara, min största skräck är höjder och flygning, två i ett – aldrig i livet! Det tårade sig i ögonen och jag fick smått panik. Men det kändes bättre så snart jag såg det där huset, då gick det upp ett ljus, visst skulle jag få uppleva känslan av att falla 4000m fritt på 60 sek, men på världens coolaste och häftigaste sätt. Adrenalinet kickade igång och en introduktionskurs startade. Sen var det min tur att kasta mig in i trumman, fylld av lyft som trycker uppåt och gör att du kan sväva fritt i luftrummet. Full koncentration, balans och millimeterprecision, så klarade jag det! Vi gjorde detta en bit utanför Köpenhamn i Danmark, än har det dock inte kommit till Sverige men jag skulle gärna göra om det. En sjukt häftig upplevelse!

Vi gjorde det på Copenhagen Air Experience om ni vill veta mer.

Dela

en dag i köpenhamn

Frida Fahrman 31 Mar 10.17

DSC_9178

Mängder av folk nere vid bryggorna i Nyhamn, där vi stannade för en lunch ute i solen.

DSC_9162

Varför finns inte det här hemma?!

DSC_9146

Och inte det här heller. Alla underbara små bagerier i varje gathörn är fantastiskt.

DSC_9063

Pilträden med gröna skott och jag är på väg ut på middag.

DSC_9174

Alla dessa fantastiska gränder som gömmer sig i hela stan.

DSC_9170

Nu är det vår på riktigt, när luktärtorna har kommit, hurra!

DSC_9156

Okej rå, jag kunde så klart absolut inte låta bli.

DSC_9222

Gröna gräsmattor, knoppar på träden och påskliljor som blommar – nu är det vår!

 

Lördagen spenderades i Köpenhamn, som verkligen är en av mina favoritstäder i hela världen, här skulle jag nog till och med kunna bo. Pulsen finns här, restaurangerna, havet, de små butikerna, utbudet, ja väldigt mycket tilltalar mig med den här staden. När vi tidigare bodde i Malmö åkte vi över då och då, nu är det allt för sällan. Så att få en heldag så här, att strosa hand i hand, sitta på bryggorna och äta årets första lunch ute i vårsolen och bara vara i nuet kan vara bland det lyxigaste och bästa jag vet.

Dela